Despre Noi

haderTrupa Next Level, este o formatie muzicala din Iasi, formata din muzicieni de top, castigatori a mai multor festivaluri romanesti si internationale, care si-au propus sa aduca muzica de pe scenele de spectacol, la evenimentele importante ale oamenilor obisnuiti.

Componenta trupei este; Alina Darie – voce, Alexandru Tarateanu Percutie si voce, Ionut Stavarache – trompeta si saxofon, Antonio Andron – managerul trupei, canta la orga si acordeon. Pelanga acesti componenti de baza ai trupei, mai putem adauga la cerere si alti artisti colaboratori cu trupa noastra.

Pelanga cei cinci componenti de baza ai trupei, avem foarte multi colaboratori, instrumentisti la diverse instrumente  cum ar fi: nai, tobe, percutie, chitara, tambal etc., sau solisti, mai mult sau mai putini consacrati, ce pot veni alaturi de noi la orice nunta sau eveniment privat. Cu siguranta gasim formula care se potriveste cel mai bine evenimentului dumneavoastra.

Formatia noastra canta toate genurile muzicale:

putem canta muzica ambientala din pian si diverse alte instrumente: vioara, trompeta, saxofon, muzica ambientala electronica Chillout, sau muzica ambientala cantata vocal.

Muzica de dans poate fi usoara romaneasca sau straina, in limbile: engleza, franceza, italiana, spaniola, portugheza, greaca, ucraineana si rusa.

In cazul muzicii populare si etno, folosim in asa fel instrumentele incat muzica sa se auda cat mai autentic posibil. In acest sens, pelanga trompeta, saxofon, vioara, folosim si toba de fanfara ce da o culoare aparte programelor de folclor. Muzica populara are un rol foarte important atunci cand suntem la o nunta. Oricat de selecta este nunta, muzica populara se afla la loc de cinste.

Band-ul nostru si-a creeat si mai multe programe interactive cu publicul. In cadrul acestor programe, trupa si publicul participa activ la realizarea show-ului.

Pentru mai multe detalii, accesati canalul nostru de youtube si pagina noastra de facebook si dece nu, va asteptam sa participati la evenimentele noastre.

Leave a Reply

Facebook Like